Heb je een vraag of opmerking over de site of wil je even laten weten hoe de rijlessen je bevallen zijn? Laat dan gerust een berichtje achter in het gastenboek!

Kijk ook eens op www.rijscholenkiezer.nl, je kunt daar een recentie achterlaten of informatie inwinnen.

 

100 Berichten
Sem, 17-07-2020

Als je zoekt naar een rijschool waar snel duidelijk word gemaakt hoe het CBR je wilt zien rijden, is dit zeker de perfecte rijschool. Ik heb in weinig lessen geleerd wat er nodig is voor een goede score op je praktijkexamen. Daarvoor nog dank aan Geert-Jan, Rosalie en Mariëlle. Met mijn theorie heeft de rijschool me ondersteund om het zo snel mogelijk te halen met een mooie uitslag. Verder ben ik erg tevreden over de menselijke manier waarop er gepraat word in de auto, want het voelt alsof je bij je vrienden in de auto zit tijdens de rijles.

Frank, 18-03-2020
Top rijschool

Beste mensen
Ik ben diep onder de indruk van deze rijschool over hoe Gertjan met zijn leerlingen omgaat
Ik kan alleen maar een hele diepe buiging maken over hoe fijn hij deze benadert en wat hij voor ze betekent
Dank u

Fleur, 06-09-2019

Hoi toekomstige chauffeurs!

Ik ben Fleur en ik ben de aangewezen roadtrip-proefpersoon geweest voor Like2Drive. Nouja, echt aangewezen was ik niet aangezien ik samen met Geert-Jan op het idee kwam, maar toch.

Met mijn op-een-na laatste les ben ik samen met Geert-Jan naar Amsterdam getourt. Dat betekent: lekker gassen op de snelweg, koffieetje halen voor onderweg, PC Hoofdstraatje meepakken, wachten voor n trammetje en via de Ring weer naar huis.

We begonnen de dag met natuurlijk even een handje geven (na je eerste les weet je wat ik bedoel) en we gingen de snelweg op. Na een verkeerde afslag te hebben genomen kwamen we toch uit bij een tankstation voor een koffieetje (of theetje (die ik van alle indrukken niet eens heb opgedronken)). Even pauze, en weer door. Geleerd dat de 4/5/6 baans-snelwegen niet altijd even fijn zijn ivm langzame mensen en ook geleerd dat ik die mensen onbewust na deed haha.
Na de afslag Amsterdam centrum te hebben genomen, reden we als ‘sightseeing’ touringcar in het centrum van Amsterdam, de drukste stad van Nederland (?)!!! Zo enthousiast als ‘ie is, nam Geert-Jan van alle typische Amsterdamse pandjes, grachtjes en straatjes een foto.
En dan nu het spannendste (dacht ik van te voren) de trams. We hadden in de auto de regels even doorgenomen zodat we niet in de problemen zouden komen. Heel easy, altijd voorrang geven behalve als ze achter je zitten.... Nu voelt het sowieso niet logisch om recht op een tram af te rijden dus die regels zijn vrij vanzelfsprekend. Niks aan de hand dus!!
De borden in Amsterdam stuurde me naar de Ring en zo gingen we weer richting huis!

Waar ik van te voren wat spanning voelde om zo lang in de auto te zitten en om in het centrum van de hoofdstad te rijden, voel ik me nu trots en zeker. Deze uitdaging heeft me bij de voorbereiding van mijn examen erg geholpen omdat ik zo veel meer zelfvertrouwen achter het stuur had gekregen.

Het is super ik dit mocht doen. Wil je nou je rijbewijs halen en echt wat hebben aan je lessen? Dan is Like2Drive the Place2Be.

Groetjes!

Lotte de Gier, 15-08-2019

goede en leuke rijschool. Geert-Jan en Rosalie bedankt voor de leuke maar ook zeker leerzame lessen.

Marit van Dal, 19-07-2019

Gezellige en leerzame lessen! Een echte aanrader.

Manon Van Heerebeek, 13-06-2019

Ik heb hele fijne en leerzame lessen gehad bij rijschool like 2 drive! Een echte aanrader!

Thijs Koenraadt, 18-03-2019

Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs.
Bedankt voor alle leerzame lessen !

Roy van Heesbeen, 18-02-2019
Bedankt!

Geert-Jan en Rosalie, bedankt voor de lessen van afgelopen maanden. Toen ik begon met jullie lessen wist ik nog niets van auto rijden en nu heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald.

Thimo speerstra, 03-12-2018

Bedankt Geert en Rosalie,

Vandaag geslaagd voor de 1e keer
Zonder jullie geduld was dat niet gelukt!
Top rijschool, een aanrader !

Thom, 06-11-2018
Geslaagd!

Beste,

Dankzij de goede begeleiding van Roos en Geert ben ik vandaag geslaagd! Ik heb het lessen bij Like2drive erg prettig ervaren. Ze maken de naam dus ook echt waar! Dankjewel toppers!

Thom