Heb je een vraag of opmerking over de site of wil je even laten weten hoe de rijlessen je bevallen zijn? Laat dan gerust een berichtje achter in het gastenboek!

Kijk ook eens op www.rijscholenkiezer.nl, je kunt daar een recentie achterlaten of informatie inwinnen.

 

103 Berichten
Jori van Ham, 26-06-2021
Geweldige rijlessen gehad!

Mijn avontuur bij Like2Drive begon toen Rudy van Esch een andere richting insloeg. Toen ben ik van zijn rijschool overgeschakeld naar Like2Drive, en heb ik bijna alleen maar de grootste topper, Geert-Jan, als rij-instructeur gehad. En wát was het gezellig! Het begon al bij dat kopje koffie tijdens onze eerste les, en sindsdien hebben we kei veel gelachen en gebuurt. Maar ook de lessen waren inhoudelijk erg goed; ik heb er erg veel van opgestoken! Helaas niet van de eerste keer geslaagd, maar dat kwam toch door onbewuste zenuwen. De tweede keer ging echter haast perfect! En dat was niet gelukt zonder de goede en vooral leuke lessen. Daarom zou ik Geert-Jan en de rest van het team bij Like2Drive willen bedanken voor deze leuke periode, en dan nu op naar het echte werk! Met als doel de kilometerteller uitdagen

Groetjes!

Jori van Ham

Stan, 25-06-2021

Like2drive is voor mij een hele goede rijschool geweest! Geert en Rosalie hebben mij erg veel geleerd en hier ben ik ze zeer dankbaar voor!!

Famke, 26-10-2020

Like2drive is een erg fijne rijschool. Ik ben begonnen met rijlessen in een automaat en ik heb examen gedaan in een schakelauto. Ik vond het erg fijn om te beginnen in een automaat. Door te beginnen in de automaat kon ik me in het begin goed focussen op de basis en de kijktechnieken, hiermee leg je een goede basis. Ook heb je veel meer rust, omdat je niet de kijktechnieken, het sturen, het schakelen enz. tegelijkertijd hoeft te leren. Vervolgens mocht ik in de schakelauto gaan rijden, aangezien ik de basis technieken al onder de knie had was de overstap naar het schakelen niet erg groot. Het schakelen had ik snel door en ging mij goed af. Ik ben erg blij dat ik ben begonnen in een automaat. Geert-Jan en Rosalie zijn goede rij-instructeurs die de tijd voor je nemen en alles goed kunnen uitleggen, de rijlessen erg leerzaam. Vandaag ben ik in een keer geslaagd en het is extra leuk om te kunnen zeggen dat ik de eerste ben die is geslaagd met de nieuwe methode door eerst in een automaat te beginnen en vervolgens in een schakelauto af te rijden. Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen.

Groetjes, Famke

Sem, 17-07-2020

Als je zoekt naar een rijschool waar snel duidelijk word gemaakt hoe het CBR je wilt zien rijden, is dit zeker de perfecte rijschool. Ik heb in weinig lessen geleerd wat er nodig is voor een goede score op je praktijkexamen. Daarvoor nog dank aan Geert-Jan, Rosalie en Mariëlle. Met mijn theorie heeft de rijschool me ondersteund om het zo snel mogelijk te halen met een mooie uitslag. Verder ben ik erg tevreden over de menselijke manier waarop er gepraat word in de auto, want het voelt alsof je bij je vrienden in de auto zit tijdens de rijles.

Frank, 18-03-2020
Top rijschool

Beste mensen
Ik ben diep onder de indruk van deze rijschool over hoe Gertjan met zijn leerlingen omgaat
Ik kan alleen maar een hele diepe buiging maken over hoe fijn hij deze benadert en wat hij voor ze betekent
Dank u

Fleur, 06-09-2019

Hoi toekomstige chauffeurs!

Ik ben Fleur en ik ben de aangewezen roadtrip-proefpersoon geweest voor Like2Drive. Nouja, echt aangewezen was ik niet aangezien ik samen met Geert-Jan op het idee kwam, maar toch.

Met mijn op-een-na laatste les ben ik samen met Geert-Jan naar Amsterdam getourt. Dat betekent: lekker gassen op de snelweg, koffieetje halen voor onderweg, PC Hoofdstraatje meepakken, wachten voor n trammetje en via de Ring weer naar huis.

We begonnen de dag met natuurlijk even een handje geven (na je eerste les weet je wat ik bedoel) en we gingen de snelweg op. Na een verkeerde afslag te hebben genomen kwamen we toch uit bij een tankstation voor een koffieetje (of theetje (die ik van alle indrukken niet eens heb opgedronken)). Even pauze, en weer door. Geleerd dat de 4/5/6 baans-snelwegen niet altijd even fijn zijn ivm langzame mensen en ook geleerd dat ik die mensen onbewust na deed haha.
Na de afslag Amsterdam centrum te hebben genomen, reden we als ‘sightseeing’ touringcar in het centrum van Amsterdam, de drukste stad van Nederland (?)!!! Zo enthousiast als ‘ie is, nam Geert-Jan van alle typische Amsterdamse pandjes, grachtjes en straatjes een foto.
En dan nu het spannendste (dacht ik van te voren) de trams. We hadden in de auto de regels even doorgenomen zodat we niet in de problemen zouden komen. Heel easy, altijd voorrang geven behalve als ze achter je zitten.... Nu voelt het sowieso niet logisch om recht op een tram af te rijden dus die regels zijn vrij vanzelfsprekend. Niks aan de hand dus!!
De borden in Amsterdam stuurde me naar de Ring en zo gingen we weer richting huis!

Waar ik van te voren wat spanning voelde om zo lang in de auto te zitten en om in het centrum van de hoofdstad te rijden, voel ik me nu trots en zeker. Deze uitdaging heeft me bij de voorbereiding van mijn examen erg geholpen omdat ik zo veel meer zelfvertrouwen achter het stuur had gekregen.

Het is super ik dit mocht doen. Wil je nou je rijbewijs halen en echt wat hebben aan je lessen? Dan is Like2Drive the Place2Be.

Groetjes!

Lotte de Gier, 15-08-2019

goede en leuke rijschool. Geert-Jan en Rosalie bedankt voor de leuke maar ook zeker leerzame lessen.

Marit van Dal, 19-07-2019

Gezellige en leerzame lessen! Een echte aanrader.

Manon Van Heerebeek, 13-06-2019

Ik heb hele fijne en leerzame lessen gehad bij rijschool like 2 drive! Een echte aanrader!

Thijs Koenraadt, 18-03-2019

Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs.
Bedankt voor alle leerzame lessen !